User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > Zwaluwen Utrecht 1911

Welkom bij Zwaluwen Utrecht 1911

Welkom bij Zwaluwen Utrecht 1911

Klik hier voor de route naar Zwaluwen Utrecht  Bezoekadres: Omni Zwaluwen Utrecht 1911, Grebbeberglaan 4, 3527VX Utrecht.

 

  030 2935833
 www.zwaluwenutrecht1911.nl

Hoofdtrainer: Jordy Nieuwendijk

Voor gedetailleerde informatie over Zwaluwen Utrecht verwijzen wij u naar de website van de vereniging . Klikt u hiervoor op de bovenstaande internetlink.
Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van Zwaluwen Utrecht als u zich wilt inschrijven voor trainingen aldaar.

De trainingsmogelijkheden bij Zwaluwen Utrecht 1911 ZOMER

Seniorentraining
Tijdens de zomerperiode (april tot en met september) zijn er verschillende cursussen voor senioren. Er kan worden ingeschreven voor seniorentraining op maandag t/m donderdag tussen 19.00-22.00 uur. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.
 
 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Privétraining 1-2 personen op 1 baan
  Gedurende 9 lessen wordt de deelnemer intensief getraind in technische en tactische waardigheden. Deze lessen kunnen alleen worden afgenomen of samen met iemand anders. In overleg met de trainer kan eventueel gekozen worden voor een kortere of langere lesperiode
Jeugdtraining
Voor de jeugd wordt er onder leiding van BTA een gericht programma voor alle leeftijden gegeven. Op die manier denken we de jeugd een idelae mix van plezierige en leerzame invulling te kunnen aanbieden. Voor de kinderen tussen de 5 en 12 jaar werken we met aangepaste lesprogramma's die kinderen leuke en leerzame activiteiten bieden, waardoor ze eerder het tennisspel kunnen spelen dan nu vaak het geval is. Aangepaste baanlengtes en speciale lesmaterialen maken het voor kinderen mogelijk het tennisspel te leren op een manier die past bij hun fysiek, emotionele ontwikkeling en technische en taktische vaardigheden. Hoe? Van basisvaardigheden naar slagvaardigheid en techniek tot tennis op de hele baan.
Voor de financiele machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.
Er kan worden ingeschreven voor jeugdtraining op maandag, dinsdag , woensdag en donderdag van 16.00-19.00 uur.
Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.  

Tenniskids Oranje (7 t/m 10 jaar), 6 kinderen op 1 baan
Deze cursus bestaat uit 16 weken les en is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 9 jaar en ligt in het verlengde van minitennis. De kinderen gaan op een klein veld een begin maken met de technische grondbeginselen van het tennis en het spelen van wedstrijdjes.

 • Tenniskids Rood (5 t/m 9 jaar), 6 kinderen op 1 baan
  Deze cursus bestaat uit 16 weken les en is bedoeld voor kinderen t/m 6 jaar. De opzet is dat kinderen spelenderwijs vertrouwd raken met bal en racket. Grondvormen als werpen, vangen, stuiten en slaan worden in steeds wisselende situaties geoefend.
 • Tenniskids Groen (9 t/m 12 jaar), 6 kinderen op 1 baan
  Deze cursus bestaat uit 16 weken les en is bedoeld voor kinderen van 9 t/m 12 jaar en ligt in het verlengde van minitennis. De kinderen gaan op een klein veld een begin maken met de technische grondbeginselen van het tennis en het spelen van wedstrijdjes.
   
 • Geel Jeugdcursus (12 tot 18 jaar), 6 kinderen op 2 banen
  De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minutenen is bedoeld voor de jeugd van 9 tot 18 jaar. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan. 

Lesdata winter 2019-2020

Lesdata zomer 2020

Inschrijven voor JUNIOREN zomer

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Inschrijven voor SENIOREN zomer

 

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Incasso

Lestijd

Startdatum

Info

Inschrijven

Ma-Do

Groepstraining

4

14

€ 192

€ 187

50 min

18 Mei 20

+ / ?

...

    ''

Privétraining 1-2 personen

1

9

€ 246

€ 241

25 min?

18 Mei 20

+ / ?

...

    ''

Privétraining 1-2 personen

1

9

€ 487

€ 482

50 min?

18 Mei 20

+ / ?

...

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact