User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > UVV Tennis

Welkom bij UVV Tennis

Welkom bij UVV Tennis

Klik hier voor de route naar UVV Tennis  Parkzichtlaan 201, 3451 GX Vleuten
  ???
 www.uvvtennis.nl

 

Hoofdtrainer: Jan Menthen

Voor gedetailleerde informatie over UVV Tennis verwijzen wij u naar de website van de vereniging. Klikt u hiervoor op de bovenstaande internetlink. Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van UVV Tennis als u zich wilt inschrijven voor trainingen aldaar.

De trainingsmogelijkheden bij UVV zomer

Seniorentraining
Tijdens de zomerperiode (april tot en met september) zijn er verschillende cursussen voor senioren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.

 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Privetraining per 25 of 50 minuten
  Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of taktisch zijn. Deze training kan per half uur en per heel uur. Het aantal lessen is 9, maar in overleg met de trainer kan hiervan worden afgeweken.
Deze lessen worden gegeven op de volgende dagen: maandag t/m woensdag tussen 19.00-22.20 uur en donderdag tussen 18.00-20.00 uur.
 • Introductielessen voor niet-leden, 4-6 personen op 1 of 2 banen
  Gedurende de maand april worden er 4 introductielessen gegeven op donderdagavond tussen 20.00-22.00 uur. Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die niet eerder lid zijn geweest van een tennisvereniging en voor het eerst gaan tennissen. Het doel van deze lessen is om kennis te maken met tennis. Na deze korte cursus kan worden ingeschreven voor de reguliere zomerlessen. Een lidmaatschap van UVV is dan wel verplicht.

Juniorentraining
Tijdens de zomerperiode zijn er verschillende trainingen voor junioren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden. Voor de financiele machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

 • Jeugdcursus
  Voor de jeugd kan worden ingeschreven voor groepslessen in een groep van 4 of 6. De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. De trainingen worden ingedeeld op leeftijd en niveau en beschikbaarheid. Afhankelijk van leeftijd en niveau wordt op een speelse wijze kennisgemaakt met racket en bal, om zo de vaardigheid te ontwikkelen. Doel hierbij is om de kinderen zo snel mogelijk te laten tennissen over het net. 
Deze lessen worden gegeven op de volgende dagen: maandag, dinsdag en donderdag tussen 16.00-18.30 uur en woensdag tussen 13.00-18.00 uur.

Lesdata winter 2019-2020

Lesdata zomer 2020

Inschrijven voor JUNIOREN zomer

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Inschrijven voor SENIOREN zomer

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact