User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > TV Montfoort

Welkom bij TV Montfoort

Welkom bij TV Montfoort

Klik hier voor de route naar TV FAK  Bovenkerkweg 4, 3417 TA Montfoort
  0348-472652
 www.tvmontfoort.nl


Hoofdrainer: Allard Lagerweij

Voor gedetailleerde informatie over TV Montfoort verwijzen wij u naar de website van de vereniging. Klikt u hiervoor op de bovenstaande internetlink. Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van TV Montfoort als u zich wilt inschrijven voor trainingen aldaar.

De trainingsmogelijkheden bij TV Montfoort winterperiode

Tijdens deze winterperiode zullen er 16 groepslessen worden gegeven aan jeugd en senioren.
Om te garanderen dat het grootste deel van deze lessen ook binnen de periode van 16 weken wordt gegeven, zijn er afspraken gemaakt met TV Linschoten om bij het niet bespeelbaar zijn van de eigen banen, uit te wijken naar Linschoten. Dit kan tijdens de winterperiode maximaal 5 keer.

Seniorentraining
Tijdens de winterperiode is er een cursus voor senioren. Hieronder volgt een overzicht van deze mogelijkheid.

 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. 
 • Privétraining 25 of 50 minuten 1 of 2 persoon op 1 baan
  De cursus bestaat uit 10 weken les van 25 of 50 minuten. In overleg met de trainer wordt gewerkt aan technische, tactische en/of mentale facetten van uw tennisspel.

De lessen worden gegeven op maandagvond t/m donderdagavond vanaf 19.00 uur

Juniorentraining
Tijdens de winterperiode zijn er verschillende trainingen voor junioren. Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen. Wij kunnen alleen inschrijvingen van leden van TV Montfoort accepteren. Hieronder volgt een overzicht van alle mogelijkheden. 
Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen. 
Alle jeugdtrainingen (jeugd en jeugdselectie) worden door TV Montfoort gesubsidieerd. De subsidie wordt terugbetaald in november voor zowel de zomer- als de winterperiode.
 

 • Tenniskids ROOD, 8 kinderen op 2 banen (5 t/m 9 jr)
  Deze cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten Tenniskids ROOD is bedoeld voor junioren van 6 t/m 9  jaar. Deze cursus is opgezet naar aanleiding van het nieuwe KNLTB Tenniskids programma. Voor meer informatie ga naar www.tenniskids.nl. De kinderen gaan op een klein veld (mini of 3/4 baan) een begin maken met de technische grondbeginselen van het tennisspel en het spelen van wedstrijdjes. Deze lessen worden gegeven op woensdagmiddag.
 • Tenniskids ORANJE, 8 kinderen op 2 banen (6 t/m 11 jr)
  Deze cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten Tenniskids ORANJE is bedoeld voor junioren van 8 t/m 11 jaar. Deze cursus is opgezet naar aanleiding van het nieuwe KNLTB Tenniskids programma. Voor meer informatie ga naar www.tenniskids.nl. De kinderen gaan op 3/4 baan hun tennisvaardigheden verder verbeteren en de grondbeginselen van het tennisspel en het spelen van wedstrijdjes verder verbeteren. Het doel is om de kinderen uiteindelijk te leren tennissen op de hele baan (indien de technische vaardigheid dit toelaat).
 • Tenniskids GROEN, 8 kinderen 2 banen (8 t/m 12 jr)
  Deze cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten Tenniskids GROEN is bedoeld voor junioren van 10 t/m 12 jaar. Deze cursus is opgezet naar aanleiding van het nieuwe KNLTB Tenniskids programma. Voor meer informatie ga naar www.tenniskids.nl. De kinderen gaan op een normale lengte van de tennisbaan technische en tactische vaardigheden verbeteren met een aangepaste bal. 

De Tenniskids  lessen (worden op maandag- en woensdagmiddag gegeven.

 • Jeugdtraining 4 personen op 1 baan (vanaf 12 jr met gele bal)
  De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de speelstijl van de jeugd centraal staan.


De jeugdlessen worden op de volgende momenten gegeven:

 • Tenniskids Rood: woensdag 14.00-16.00 uur
 • Tenniskids Oranje: woensdag 15.00-18.00 uur
 • Tenniskids Groen: maandag en woensdag 16.00-18.00 uur
 • Geel: maandag en woensdag 16.00-19.00 uur

Inschrijven voor SENIOREN winter

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Inschrijven voor JEUGD winter

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact