User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > TV Attila

Welkom bij Tennisvereniging Attila

Welkom bij Tennisvereniging Attila

Klik hier voor de route naar TV Attila  Bezoekadres: Sportpark Papendorp, Tirionlaan 1c, 3528 BM Utrecht Corresp.adres: Androsdreef 192, 3562 XG  Utrecht.

 

  030 2936927
 www.tv-attila.nl


Hoofdtrainer: Theo Hoek

Voor gedetailleerde informatie over TV Attila verwijzen wij u naar de website van de vereniging . Klikt u hiervoor op de bovenstaande internetlink.
Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van TV Attila als u zich wilt inschrijven voor trainingen aldaar.

De trainingsmogelijkheden bij TV Attila winterperiode

Seniorentraining
Tijdens de winterperiode (oktober tot en met maart) zijn er verschillende cursussen voor senioren. Er kan worden ingeschreven voor tennistraining op maandag t/m donderdag tussen 18.00-22.20 uur.
De lessen starten begin oktober. Het aantal lessen bedraagt 16. Er worden 3 inhaalweken ingepland voor inhaal door uitval wegens weersomstandigheden. 

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.
 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Privétraining
  Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of taktisch zijn. Het aantal trainingen bedraagt 10. Er kan met 1 of 2 personen getraind worden en in overleg met de trainer kan de startdatum worden bepaald. 
  Er is ook een mogelijkheid om het aantal privélessen met de trainer af te stemmen.
 • Introductielessen 
  Bij voldoende animo (4 deelnemers per lesgroep) zullen er in oktober/november 4 introductielessen worden gegeven. Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen die een 3 maanden (proef) lidmaatschap van TV Attila heeft.

Lesdata winter 2019-2020

Lesdata zomer 2019

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact