User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > TC Houten

Welkom bij TC Houten in Houten

Welkom bij TC Houten in Houten

Klik hier voor de route naar TC Houten  Pelmolen 7, 3994 XX Houten
  030 637 85 77
 www.tennisclubhouten.nl

 

Hoofdtrainer: Milou Ettekoven
 

Voor gedetailleerde informatie over TC Houten verwijzen wij u naar de website van TC Houten. Klikt u hiervoor op de bovenstaande internetlink. Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van TC Houten als u zich wilt inschrijven voor trainingen aldaar.

De trainingsmogelijkheden bij TC Houten zomer

Seniorentraining
Tijdens de zomerperiode (april tot en met september) zijn er verschillende cursussen voor senioren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.

 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Privetraining per 25 of 50 minuten
  Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of taktisch zijn. Deze training kan per half uur en per heel uur.

Deze lessen worden gegeven op de volgende dagen: maandag en donderdag 19.00-22.20 uur en woensdag 09.00-12.00 uur.
Wilt u op een ander moment les volgen, neem dan contact op met Milou Ettekoven: m.ettekoven@balance-tennis.com.

Juniorentraining
Tijdens de zomerperiode zijn er verschillende trainingen voor junioren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden. Voor de financiele machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

Deze lessen worden gegeven op maandag en donderdag tussen 17.00-19.00 uur.
Indien er alleen op andere tijden gelest kan worden, neem dan contact op met Milou Ettekoven: m.ettekoven@balance-tennis.com.

Voor deelname aan de jeugdlessen bij TC Houten is een lidmaatschap van TC Houten verplicht. 
Het inschrijfformulier kan je downloaden op www.tennisclubhouten.nl, of meenemen bij de receptie van het racketcentrum, en volledig ingevuld sturen aan ledenadministratie@tennisclubhouten.nl.

Bij deelname aan de jeugdlessen ontvangen de jeugdleden van TC Houten een subsidie op de lessen van € 82,50)! Een lidmaatschap is wel verplicht.

 • Tenniskids Rood (5-9 jaar), 5 kinderen op 1 baan
  Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 4-6 jaar. De opzet is dat kinderen spelenderwijs vertrouwd raken met bal en racket. Grondvormen als werpen, vangen, stuiten en slaan worden in steeds wisselende situaties geoefend.
 • Tenniskids Oranje (6 t/m 10 jaar), 4 kinderen op 1 baan
  Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 9 jaar en ligt in het verlengde van minitennis. De kinderen gaan op een klein veld een begin maken met de technische grondbeginselen van het tennis en het spelen van wedstrijdjes.
 • Tenniskids Groen (7 t/m 11 jaar), 4 kinderen op 1 baan
  Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 9 jaar en ligt in het verlengde van minitennis. De kinderen gaan op een klein veld een begin maken met de technische grondbeginselen van het tennis en het spelen van wedstrijdjes.
 • Jeugdcursus (12 t/m 17 jaar), 4 kinderen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.

Lesdata winter 2019-2020

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact