User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > SV Odijk

Welkom bij SV Odijk in Odijk

Welkom bij SV Odijk in Odijk

Klik hier voor de route naar SV Odijk  Bezoekadres: Singel 6, 3984 NZ Odijk   Corresp.adres: Postbus 4,  3984 ZG  Odijk

 

  030 6564370
 www.svodijktennis.nl

 

Hoofdtrainer: Paul Pastor

Voor gedetailleerde informatie over SV Odijk verwijzen wij u naar de website van SV Odijk. Klikt u hiervoor op de bovenstaande internetlink. Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van SV Odijk als u zich wilt inschrijven voor trainingen aldaar.

 

De trainingsmogelijkheden bij SV Odijk winterperiode

Seniorentraining

Tijdens de winterperiode (oktober tot en met maart) zijn er verschillende cursussen voor senioren. Er kan worden ingeschreven voor tennistraining van maandag t/m donderdag tussen 18.30-22.00 uur. Ook is het mogelijk om overdag les te nemen tussen 13.00-15.00 uur, met uitzondering van de woensdag. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.
  • Groepstraining 4 personen op 1 baan
    De cursus bestaat uit 17 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
  • Privétraining
    Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of taktisch zijn. Het aantal trainingen bedraagt 10. Er kan met 1 of 2 personen getraind worden en in overleg met de trainer kan de startdatum worden bepaald.

Juniorentraining
Tijdens de winterperiode zijn er trainingen voor junioren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden. Voor de financiele machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen. De jeugd kan inschrijven voor trainingen op maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag van 15.30-18.00 uur en op woensdag van 13.00-18.00 uur.
Op het lestarief wordt eenmalig een subsidie van 15,00 Euro per deelnemer gegeven door de vereniging. Deze subsidie is reeds in het lestarief verwerkt.

  • Groepstraining 4 personen op 1 baan
    De cursus bestaat uit 17 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.

Inschrijven voor SENIOREN winter

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Inschrijven voor JUNIOREN winter

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact