User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > Open Inschrijving > SC Oudenrijn

Welkom bij Sportcentrum Oudenrijn Vleuten-De Meern

Klik hier voor de route naar Sportcentrum Oudenrijn  Europaweg 48, 3451 HG Vleuten -De Meern
  030 666 46 86
 www.sportcentrumoudenrijn.nl

Voor gedetailleerde informatie over Sportcentrum Oudenrijn kunt u het beste contact opnemen met het sportcentrum.

Balance Tennis Academy verzorgt op de binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn de tennistrainingen. Deze trainingen zijn voor beginner tot de gevorderde tennisser. Voor de trainingen bij Sportcentrum Oudenrijn hoeft u niet lid te zijn van een tennisvereniging. Wij wijzen u er wel op dat deze trainingen alleen in de winterperiode plaatsvinden.

Trainingsmogelijkheden Sportcentrum Oudenrijn winterperiode

Seniorentraining
Tijdens de winterperiode (oktober tot en met maart) zijn er verschillende cursussen voor senioren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.
Het is niet mogelijk om na 17.00 uur tennisles te krijgen op de binnenbanen bij Sportcentrum Oudenrijn. Wel bestaat er een mogelijkheid om deel te nemen aan de buitenlessen vanaf 19.00 uur. Hiervoor is geen lidmaatschap nodig. Zie de lesproducten onderaan deze pagina.

 • Privetraining  BINNEN
  Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of taktisch zijn. De trainingen zijn mogelijk voor maximaal 2 deelnemers. Er kan alleen 50 minuten privéles worden genomen.
  Voor mogelijkheden mail naar i.willemsen@balance-tennis.com.
 • Groepstraining 4 personen op 1 baan BUITEN
  De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. Er zijn alleen mogelijkheden na 19.00 uur. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Privetraining  BUITEN
  Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of taktisch zijn. 
  De trainingen zijn mogelijk voor maximaal 2 deelnemers. Er kan 25 minuten privéles worden genomen of 50 minuten.

Juniorentraining
Voor de jeugd wordt er onder leiding van BTA een gericht programma voor alle leeftijden gegeven. Op die manier denken we de jeugd een idelae mix van plezierige en leerzame invulling te kunnen aanbieden. Voor de kinderen tussen de 5 en 9 jaar werken we met Tenniskids een nieuw programma vanuit de KNLTB. Het drie fasen lesprogramma biedt kinderen leuke en leerzame activiteiten., waardoor ze eerder het tennisspel kunnen spelen dan nu vaak het geval is. Aangepaste baanlengtes en speciale lesmaterialen maken het voor kinderen mogelijk het tennisspel te leren op een manier die past bij hun fysiek, emotionele ontwikkeling en technische en taktische vaardigheden. Hoe? Van basisvaardigheden naar slagvaardigheid en techniek tot tennis op de hele baan. Bij deze opleiding worden de kinderen extra gemotiveerd met een diploma of een sticker bij het behaalde resultaat. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden. Voor de financiele machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

 • Tenniskids ROOD (5-9 jaar), max. 10 kinderen op 1 baan BINNEN
  Deze cursus is bedoeld voor kinderen t/m 9 jaar. De opzet is dat kinderen spelenderwijs vertrouwd raken met bal en racket. Grondvormen als werpen, vangen, stuiten en slaan worden in steeds wisselende situaties geoefend. De lessen worden op minitennisbanen gegeven.
 • Tenniskids ORANJE (8-11 jaar), 6 kinderen op 1 baan BINNEN
  Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 8 t/m11 jaar en ligt in het verlengde van Tenniskids rood. De kinderen gaan op 3/4 baan verder met de technische grondbeginselen van het tennis en het spelen van wedstrijdjes.
 • Tenniskids GROEN (11-12 jaar), 8 kinderen op 2 banen BUITEN
  Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 11-12 jaar en ligt in het verlengde van Tenniskids oranje. De kinderen gaan op de hele lengte van de baan, met de groene stip bal verder met technische en tactische verbeteringen en het spelen van wedstrijdjes.
 • Jeugdlessen GEEL vanaf 12 jaar (geboren 2006 of eerder), 4 kinderen op 1 baan BUITEN
  Deze cursus wordt op de buitenbanen van OTC gegegeven en is alleen bedoeld voor jeugdleden van OTC die 12 jaar worden in 2015 of 12 jaar of ouder zijn.
  Inschrijven voor deze cursus kan via de trainingspagina van OTC.
 • Jeugdlessen GEEL vanaf 12 jaar (geboren 2006 of eerder), 8 kinderen op 2 banen BUITEN
  Deze cursus wordt op de buitenbanen van OTC gegegeven en is alleen bedoeld voor jeugdleden van OTC die 11 jaar worden in 2015 of 11 jaar of ouder zijn.
  Inschrijven voor deze cursus kan via de trainingspagina van OTC.

Lesdata buiten 2019-2020

Inschrijven voor SENIOREN BUITEN

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Inschrijven voor junioren BINNEN TK Rood en Oranje en BUITEN vanaf TK Groen voor niet-leden OTC

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact