User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > Open Inschrijving > De Doordraaiers

Welkom bij Blaashal de Doordraaiers Houten

Klik hier voor de route naar Blaashal de Doordraaiers  Poort van Wulfen 2, 3992 LZ Houten 


Voor gedetailleerde informatie over Blaashal de Doordraaiers kunt u het beste contact opnemen met tennisvereniging De Doordraaiers.

  
Hoofdtrainer: Rick van Eijk

Trainingsmogelijkheden bij Blaashal De Doordraaiers winterperiode

Balance Tennis Academy verzorgt op de tennis binnenbanen van Blaashal De Doordraaiers te Houten de tennistrainingen. Deze trainingen zijn voor beginner tot de gevorderde tennisser. Voor de trainingen bij Blaashal de Doordraaiers hoeft u niet lid te zijn van een tennisvereniging. Wij wijzen u er wel op dat deze trainingen alleen in de winterperiode plaatsvinden.

Er wordt de mogelijkheid geboden om in te schrijven voor 9 lessen (oktober-december) of voor 18 lessen (oktober-maart). Een verlenging met nog eens 9 lessen is alleen mogelijk als er nog ruimte is in de uren en lesgroepen. Inschrijvingen voor 18 weken worden met voorrang geplaatst boven inschrijvingen voor 9 lessen. Inschrijven voor de 2e reeks van 9 lessen (eind december-maart) kan vanaf november.

Een lesuur bedraagt 50 minuten. Er wordt aaneensluitend les gegeven (50 minuten achter elkaar).
De lestijden bij de jeugd zijn: (woensdag) 13.00-13.50, 13.50-14.40, 14.40-15.30 (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag) 16.00-16.50, 16.50-17.40, 17.40-18.30 uur.
Avond: 19.00-19.50, 19.50-20.40, 20.50, 21.40, 21.40-22.30 uur.

Seniorentraining
Tijdens de winterperiode (oktober tot en met maart) zijn er verschillende cursussen voor senioren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.

 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 9 weken les van 50 minuten. Er zijn mogelijkheden voor 18:00 uur en na 18:00 uur. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Groepstraining 4 personen op 1 baan gehele winterperiode
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er zijn mogelijkheden voor 18:00 uur en na 18:00 uur. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Privetraining
  Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of taktisch zijn.

Juniorentraining
Tijdens de winterperiode (oktober tot en met maart) zijn er verschillende trainingen voor junioren. Voor deelname aan deze trainingen is een lidmaatschap niet verplicht. Hieronder volgt een overzicht van alle mogelijkheden.

 • Groepstraining 8 personen op 2 banen
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.
 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.

Introductielessen
In de winterperiode worden er introductielessen voor niet-leden gegeven.
Voorwaarde is dat je geen tenniservaring hebt, wanneer je hieraan mee wilt doen. Doel is om te kijken of tennis iets is voor jou.
De lessen worden op de volgende momenten gegeven:

 • Senioren: start 19 januari 2019 zaterdag 12.30-13.20 uur

Inschrijven voor SENIOREN

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Inschrijven voor JUNIOREN

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact