User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > OTC

Welkom bij de Oudenrijn Tennis Club in Vleuten

Welkom bij de Oudenrijn Tennis Club in Vleuten

Klik hier voor de route naar OTC  Europaweg 48, 3451 HG Vleuten
  030 666 46 86
 www.oudenrijntennisclub.nl

Hoofdtrainer: Igor Willemsen

Voor gedetailleerde informatie over OTC verwijzen wij u naar de website van OTC. Klikt u hiervoor op de bovenstaande internetlink. Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van OTC als u zich wilt inschrijven voor trainingen aldaar.

 

De trainingsmogelijkheden bij OTC winterperiode

Voor deelname aan de winterlessen van OTC is een lidmaatschap van OTC verplicht.
Inschrijven via de 'Open Inschrijving bij Sportcentrum Oudenrijn' is ook mogelijk voor lessen buiten. Dit geldt voor de seniorlessen en jeugd Groen en Geel. Daar is geen lidmaatschap van OTC voor nodig. Er dient dan wel voor baanhuur te worden betaald (zit in het lesbedrag) en er kan niet vrij op de banen van OTC worden gespeeld.


Seniorentraining
Tijdens de winterperiode (oktober tot en met maart) zijn er verschillende cursussen voor senioren op de OTC buitenbanen. Ook is het mogelijk om op de binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn cursussen te volgen. Klik hiervoor op de volgende link: open inschrijvingen voor jeugd en senioren bij Sportcentrum Oudenrijn.

Om deel te kunnen nemen aan de winterlessen op de banen van OTC is een lidmaatschap verplicht.

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden op de OTC buitenbanen.

 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
  Privetraining per 25 of 50 minuten
  Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainigssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan techinsch en/of taktisch zijn.

Juniorentraining
Voor jeugdleden van OTC die in voor Groen of Geel inschrijven worden de volgende lesmogelijkheden op de buitenbanen van OTC aangeboden.  

 • Tenniskids GROEN (10 tot 12 jaar), 8 kinderen op 2 banen BUITEN
  Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 8 tot 10 jaar en ligt in het verlengde van Tenniskids Oranje. De kinderen gaan op de hele baanlengte een vervolg maken op de technische ontwikkeling en het spelen van wedstrijdjes.
  Er worden 17 lessen van 50 minuten gegeven op de buitenbanen.
 • Jeugdcursus GEEL (vanaf 12 jaar, geboren in 2006 of eerder), 4 kinderen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 17 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.
 • Jeugdcursus GEEL (vanaf 12 jaar, geboren in 2006 of eerder), 8 kinderen op 2 banen
  De cursus bestaat uit 17 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.

Inschrijven voor deze bovenstaande producten kan onderaan deze pagina bij de lesproducten.

Voor jeugdleden van OTC die lessen in Rood of Oranje worden de volgende lesmogelijkheden op de binnenbanen bij Sportcentrum Oudenrijn aangeboden. 

 • Tenniskids ROOD (5-9 jaar), max. 10 kinderen op 1 baan
  Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. De opzet is dat kinderen spelenderwijs vertrouwd raken met bal en racket. Grondvormen als werpen, vangen, stuiten en slaan worden in steeds wisselende situaties geoefend. De lessen worden op binnenbanen of in de sporthal van Sportcentrum Oudenrijn gegeven.
 • Tenniskids ORANJE (8-11 jaar), 6 kinderen op 1 baan BINNEN
  Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 11 jaar en ligt in het verlengde van Tenniskids Rood. De kinderen gaan op 3/4 baan een begin maken met de technische grondbeginselen van het tennis en het spelen van wedstrijdjes.

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven voor de tennislessen voor de lessen ROOD en ORANJE kan alleen via de trainingspagina van BTA bij Sportcentrum Oudenrijn. Dit kan via deze link.
LET OP: kies dan voor de lesproducten voor de binnenlessen bij SC Oudenrijn.

 

Lesdata winter 2019-2020

Lesdata zomer 2019

Inschrijven voor SENIOREN

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Inschrijven voor JUNIOREN

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Incasso

Lestijd

Startdatum

Info

Inschrijven

Tenniskids ROOD (5-10 jr.)

8

20

€ 222

€ 217

50 min

14 Okt 19

+ / ?

...

Tenniskids ORANJE (6-11 jr.)

6

20

€ 294

€ 289

50 min

14 Okt 19

+ / ?

...

Tenniskids GROEN (8-13 jr.)

8

17

€ 187

€ 182

50 min

14 Okt 19

+ / ?

...

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact