User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > LTV De Doordraaiers

Welkom bij LTV De Doordraaiers in Houten

Welkom bij LTV De Doordraaiers in Houten

Klik hier voor de route naar LTV DE Doordraaiers   Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten
   030 637 29 99.
 www.doordraaiers.nl

 

Hoofdtrainer: Rick van Eijk

Voor gedetailleerde informatie over de Doordraaiers verwijzen wij u naar de website van de Doordraaiers. Klikt u hiervoor op de bovenstaande internetlink. Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van De Doordraaiers als u zich wilt inschrijven voor trainingen aldaar.

 

De trainingsmogelijkheden bij De Doordraaiers winter

Senioren
Tijdens de winterperiode (oktober tot en met maart) zijn er verschillende cursussen voor senioren. Hieronder de mogelijkheden voor senioren die lid zijn van LTV De Doordraaiers.

 • Groepstraining 4 personen op 1 baan 
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.De cursus bestaat uit 18 weken of 9 weken (deel 1 start in oktober en deel 2 eind december) les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

Juniorentraining
Tijdens de winterperiode zijn er verschillende trainingen voor junioren. Hieronder volgt een overzicht van alle mogelijkheden. Voor de financiele machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

 • Groepstraining 8 personen op 2 banen
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de speelstijl van de jeugd centraal staan.
 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.

INSCHRIJVEN VOOR DE WINTERLESSEN IN DE BLAASHAL GAAT VIA DEZE LINK.

INTRODUCTIELESSEN voor niet-leden
LTV De Doordraaiers biedt voor geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met tennis. Er wordt een introductiecursus gegeven aan senioren en jeugd. Voorwaarde is dat je geen lid bent van een tennisvereniging en nog niet eerder hebt getennist. De cursus start in de week van 9 oktober.
Er wordt een cursus gegeven van 9 lessen met maximaal 8 deelnemers in een groep. 
De lessen worden op de volgende momenten aangeboden:

Jeugd:

 • woensdag 17.00 uur

Senioren:

 • Zaterdag 09.00-11.00 uur
Inschrijven voor deze lessen kan via deze link. Ga daarna naar het lesproduct INTRODUCTIELESSEN (jeugd of senioren).
Na afloop van deze cursus is er de mogelijkheid om in te schrijven voor een vervolgcursus van 8 lessen in een groep van 8. Deze start in de week voor de kerstvakantie.

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact