User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > LTV De Doordraaiers

Welkom bij LTV De Doordraaiers in Houten

Welkom bij LTV De Doordraaiers in Houten

Klik hier voor de route naar LTV DE Doordraaiers   Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten
   030 637 29 99.
 www.doordraaiers.nl

 

Hoofdtrainer: Theo Hoek

Voor gedetailleerde informatie over de Doordraaiers verwijzen wij u naar de website van de Doordraaiers. Klikt u hiervoor op de bovenstaande internetlink. Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van De Doordraaiers als u zich wilt inschrijven voor trainingen aldaar.

 

De trainingsmogelijkheden bij De Doordraaiers zomer

Seniorentraining
Tijdens de zomerperiode zijn er verschillende cursussen voor senioren. Wij kunnen alleen inschrijvingen van leden van TV De Doordraaiers accepteren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.

 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Privetraining met 1 of 2 personen op 1 baan
  Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of taktisch zijn.
   

Juniorentraining
Tijdens de zomerperiode zijn er verschillende trainingen voor junioren. Voor de financiele machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen. Wij kunnen alleen inschrijvingen van leden van TV De Doordraaiers accepteren. Hieronder volgt een overzicht van alle mogelijkheden.
LTV De Doordraaiers heeft vorig jaar alle tarieven voor de jeugd verlaagd. Er is dus geen relatie met de tennislessen (subsidie/korting). De jeugdselectie is hierop een uitzondering.

 • Groepstraining 6 personen op 2 banen
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de speelstijl van de jeugd centraal staan.
 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.


INTRODUCTIELESSEN voor niet-leden, ook voor jeugd

Maak vanaf 1 april kennis met tennis voor junioren en senioren. 

Onder het motto dat sporten gezond is en tennis een life-time sport, biedt tennisschool BTA in opdracht van LTV de Doordraaiers hét kennismakingsproject  Maak Kennis met Tennis aan.

Het project heeft een meervoudig doel: iedereen kennis laten maken met tennis, het aanleren van tennisvaardigheden en het bieden van gelegenheid om tennis in recreatief verband te beoefenen. U ontvangt 9 tennislessen gegeven door leraren van tennisschool BTA.Voor deze cursus zijn leenrackets en ballen op de vereniging aanwezig. 

De jeugd kan op de volgende momenten inschrijven:
- Woensdag 14.20 uur 5-9 jaar
- Maandag  16.00 uur  vanaf 10 jaar

De senioren kunnen inschrijven voor:

Maandag         20.50-21.40 uur
Donderdag      20.50-21.40 uur

De kosten bedragen € 60,00 (bij incasso € 5,00 korting).

De enige voorwaarden van deze cursus zijn: geen lid zijn van een tennisvereniging en nog niet eerder deelgenomen aan deze introcursus. 

De cursussen starten in de week van 1 april. Na deze periode bestaat de mogelijkheid om lid te worden van de vereniging. Overige informatie: check website www.doordraaiers.nl of via intro@doordraaiers.nl .

Lesdata winter 2019-2020

Lesdata zomer 2020

Inschrijven voor SENIOREN

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Info

Inschrijven

Groepstraining

4

14

€ 187

+ / ?

...

Privéles 1 of 2 personen

1

9

€ 482

+ / ?

...

Privéles 1 of 2 personen 25 min

1

9

€ 241

+ / ?

...

Introductielessen senioren

8

8

€ 55

+ / ?

...

Inschrijven voor JUNIOREN

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Info

Inschrijven

Groepstraining

6?

16

€ 143

+ / ?

...

Groepstraining

4?

16

€ 214

+ / ?

...

Privéles 1 of 2 personen 25 min

1

9

€ 241

+ / ?

...

Privéles 1 of 2 personen 25 min

1

9

€ 482

+ / ?

...

Introductielessen 10-14 jaar

6

9

€ 55

+ / ?

...

Introductielessen 5 -9 jaar-woensdag

6

9

€ 55

+ / ?

...

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact