User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > LTV De Doordraaiers

Welkom bij LTV De Doordraaiers in Houten

Welkom bij LTV De Doordraaiers in Houten

Klik hier voor de route naar LTV DE Doordraaiers   Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten
   030 637 29 99.
 www.doordraaiers.nl

 

Hoofdtrainer: Rick van Eijk

Voor gedetailleerde informatie over de Doordraaiers verwijzen wij u naar de website van de Doordraaiers. Klikt u hiervoor op de bovenstaande internetlink. Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van De Doordraaiers als u zich wilt inschrijven voor trainingen aldaar.

 

De trainingsmogelijkheden bij De Doordraaiers zomer

Seniorentraining
Tijdens de zomerperiode zijn er verschillende cursussen voor senioren. Wij kunnen alleen inschrijvingen van leden van TV De Doordraaiers accepteren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.

 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Privetraining met 1 of 2 personen op 1 baan
  Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of taktisch zijn.
   

Juniorentraining
Tijdens de zomerperiode zijn er verschillende trainingen voor junioren. Voor de financiele machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen. Wij kunnen alleen inschrijvingen van leden van TV De Doordraaiers accepteren. Hieronder volgt een overzicht van alle mogelijkheden.
LTV De Doordraaiers heeft vorig jaar alle tarieven voor de jeugd verlaagd. Er is dus geen relatie met de tennislessen (subsidie/korting). De jeugdselectie is hierop een uitzondering.

 • Groepstraining 8 personen op 2 banen
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de speelstijl van de jeugd centraal staan.
 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.


INTRODUCTIELESSEN voor niet-leden
LTV De Doordraaiers biedt voor geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met tennis. Er wordt een introductiecursus gegeven aan senioren en jeugd. Voorwaarde is dat je geen lid bent van een tennisvereniging en nog niet eerder hebt getennist. De cursus start in de week van 1 april. Na deze kennismakingscursus kan worden ingeschreven voor 9 vervolglessen. Voor de vervolglessen is een lidmaatschap van LTV De Doordraaiers verplicht. Tijdens de introductielessen zijn rackets aanwezig.

De lessen worden op de volgende momenten aangeboden:
Jeugd:

 • woensdag 13.50-14.40 uur
 • donderdag 16.00-16.50 uur

Voor deelname dienen minimaal 2 dagen van beschikbaarheid te worden opgegeven.

Senioren:

 • Dinsdag 19.00-19.50 uur
 • Donderdag 21.40-22.30 uur

Inschrijven voor SENIOREN

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Inschrijven voor JUNIOREN

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact