User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > TENNISLESSEN > LTC Vechtlust

LTC Vechtlust in Utrecht

LTC Vechtlust in Utrecht

Klik hier voor de route naar LTC Vechtlust   2de Polderweg 11, 3565 MD Utrecht
   030 261 77 82
 www.ltcvechtlust.nl

Hoofdtrainer: Bertine Nieuwenhuizen

Voor gedetailleerde informatie over LTC Vechtlust verwijzen wij u naar de website van LTC Vechtlust. Klikt u hiervoor op de bovenstaande internetlink. Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van LTC Vechtlust als u zich wilt inschrijven voor trainingen aldaar. 

De trainingsmogelijkheden bij LTC Vechtlust winter

Seniorentraining buiten
In de  winter worden er lessen gegeven op de Smashcourt tennisbanen. Een mooie gelegenheid om ook in de winterperiode door te gaan met lessen. Juist in de winterperiode kunt u technisch en tactisch verder ontwikkelen. Ook voor competitiespelers een hele goede mogelijkheid als voorbereiding op de voorjaarscompetitie. 

De lesavonden zijn maandag t/m donderdag van 19.00-22.20 uur (16 lesweken) en na de najaarscompetitie (november) 10 lessen op vrijdagavond.
Op maandagavond kan alleen worden ingeschreven voor groepslessen in een groep van 4.

 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Groepstraining 8 personen op 2 banen
  De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Privétraining 1 of 2 personen
  De cursus bestaat uit 9 weken les van 50 of 25 minuten, alleen of samen met iemand anders. Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of taktisch zijn.

Jeugdtraining
Om kinderen zo snel mogelijk de technische basisvaardigheden van het tennisspel aan te leren, kiezen wij ervoor om groepstrainingen in groepen van 4 op 1 baan aan te bieden. Hierdoor krijgt ieder kind voldoende individuele aandacht. Voor de jeugd zijn onderstaande lessen mogelijk.
De lesgroepen bij Tenniskids Rood en Oranje bestaan uit 6 deelnemers. Is het niet mogelijk om de groep vol te krijgen (oorzaken kunnen zijn: niveauverschillen, leeftijdsverschillen en beschikbaarheid) dan doen wij er alles aan om de groep zo vol mogelijk te krijgen. Het kan dan voorkomen dat een lesgroep bestaat uit 5 of 4 deelnemers. De kosten zijn dan gebaseerd op het aantal deelnemers in die groep (dus 5 of 4). Bij de inschrijfmogelijkheden staan de kosten voor les in een groep van 6, 5 en 4 aangegeven).

 • Tenniskids ROOD, 4-6 kinderen op 1 baan (5-9 jr.)
  Deze cursus bestaat uit 14 weken les van 50 minuten Tenniskids ROOD is bedoeld voor junioren van 5-9  jaar. Deze cursus is opgezet naar aanleiding van het nieuwe KNLTB Tenniskids programma. Voor meer informatie ga naar www.tenniskids.nl. De kinderen gaan op een klein veld (mini of 3/4 baan) een begin maken met de technische grondbeginselen van het tennisspel en het spelen van wedstrijdjes. Deze lessen worden gegeven in de sporthal op woensdagmiddag.
   
 • ​Tenniskids ORANJE, 4-6 kinderen op 1 baan (8-11 jr)
  Deze cursus bestaat uit 14 weken les van 50 minuten Tenniskids ORANJE is bedoeld voor junioren van 8-11 jaar. Deze cursus is opgezet naar aanleiding van het nieuwe KNLTB Tenniskids programma. Voor meer informatie ga naar www.tenniskids.nl. De kinderen gaan op 3/4 baan hun tennisvaardigheden verder verbeteren en de grondbeginselen van het tennisspel en het spelen van wedstrijdjes verder verbeteren. Het doel is om de kinderen uiteindelijk te leren tennissen op de hele baan (indien de technische vaardigheid dit toelaat).
   
 • Tenniskids GROEN, 4 kinderen op 1 baan (10-12 jr)
  Deze cursus bestaat uit 14 weken les van 50 minuten Tenniskids GROEN is bedoeld voor junioren van 10-12 jaar. Deze cursus is opgezet naar aanleiding van het nieuwe KNLTB Tenniskids programma. Voor meer informatie ga naar www.tenniskids.nl. De kinderen gaan op een normale lengte van de tennisbaan technische en tactische vaardigheden verbeteren met een aangepaste bal. 
   
 • Jeugdtraining GEEL 4 personen op 1 baan (vanaf 11 jr met gele bal)
  De cursus bestaat uit 14 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de speelstijl van de jeugd centraal staan.

Inschrijven voor SENIOREN winter

 

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Incasso

Lestijd

Startdatum

Info

Inschrijven

Zaterdag

Groepsles

4

11

€ 140

€ 135

50 min

25 Nov 17

+ / ?

...

    ''

Privéles 1-2 personen

1

11

€ 275

€ 270

25 min

25 Nov 17

+ / ?

...

    ''

Privéles 1-2 personen

1

11

€ 544

€ 539

50 min

25 Nov 17

+ / ?

...

Inschrijven voor JUNIOREN winter

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact