User Name

Password

Info New or Forgotten?

   Maak uw keuze:

Balance Tennis > Nieuws

Nieuwsbrief BTA

Tennisvereniging uitgelicht: LTV Vianen
 
 1. Hoe rijk is de historie van LTV Vianen?
  LTVV bestaat sinds 1965 en is een recreatieve vereniging die net als zo vele tennisverenigingen in ons land het ledenaantal heeft terug zien lopen.In het verleden was een wachtlijst maar helaas is dat nu niet het geval. Met zo’n 30 teams die competitie spelen waaronder nog 1 herenteam op de zaterdag in de topklasse is LTVV goed vertegewoordigd in het wedstrijdtennis. Ook ons Open Seniortoernooi met ruim 400 deelnemers is al jaren een groot succes.
   
 2. Wat maakt LTV Vianen uniek als tennisclub?Met 8 gravelbanen en 4 smash-court banen kan er het hele jaar getennist worden. Door een verpachte bar hebben we ook geen bardiensten (die tegenwoordig toch al lastig in te vullen zijn) en zijn alle voorzieningen aanwezig.
 3. Waarom hebben jullie gekozen voor BTA?
  Wij hebben bewust voor tennisschool BTA gekozen om verzekerd te zijn van professionele trainers en een goede organisatie.

 4. Wat zijn de ‘Tips en Tops’ van LTV Vianen voor BTA?Nog meer enthousiasmeren naar de jeugd om toernooien te spelen, zeker omdat veel jeugdtoernooien moeten stoppen omdat er te weinig inschrijvingen zijn.
 5. Heb je een vraag voor de volgende vereniging in deze reeks? 
  Bij een JRT komt er wel even wat meer kijken dan bij een “gewoon” open toernooi. Er kan nl. niet rechtstreeks worden ingeschreven, de inschrijvingen lopen via de KNLTB. Spelers moeten voldoende rankingpunten hebben om mee te mogen doen. Verder is er veel contact met de jeugdranglijstcoördinator die ook bij de loting aanwezig is. Er moet naast het reglement en de bijzondere toernooibepalingen een zgn spelersmemo gemaakt worden door de toernooileider wat vervolgens ter goedkeuring naar toptennis gestuurd moet worden. In het spelersmemo staat vermeld op welke dagen er gespeeld wordt in de bepaalde leeftijdscategorieën.

BTA wedstrijdmiddag Rood, Oranje en Groen 17 november

Nieuws van tuesday 23 october

 is ingeschreven voor onze wedstrijdmiddag op 17 november.
Wij hebben enorm veel inschrijvingen ontvangen, waardoor we de starttijden hebben moeten aanpassen om zo iedereen ook mee te kunnen laten doen.
Kijk dus goed voor de aangepaste starttijden per kleur die hieronder staan aangegeven.

ROOD: 
Aanwezig 14.15 uur
Start: 14.30 uur
Einde: 16.00 uur

ORANJE:
Aanwezig 15.30 uur
Start: 15.45 uur
Einde: 17.15 uur

GROEN:
Aanwezig 17.00 uur
Start: 17.15 uur
Einde: 18.45 uur

Mocht  door deze aangepaste starttijd toch niet kunnen, laat mij dat weten. 

De wedstrijden worden op de binnenbanen bij Sportcentrum Oudenrijn gehouden.
Adres: Europaweg 48, 3451 HG Vleuten-De Meern.

Neem een bidon mee, zodat je tussendoor kunt drinken!

Graag tot zaterdag 17 november.
 

Legenda

 • Klik op het vraagteken voor meer informatie
Copyright © 2007-2015 Balance Tennis Academy. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact